Goudsmid en juweelontwerpster Stephanie beschikt reeds over meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis. Ze heeft eveneens kennis van diamant- en edelsteenzetten, waardoor je vrijheid in het creëren van een nieuw juweel heel uitgebreid is en herstellingen een veel kortere werktijd vragen.

Juwelen Stephanie creëert en herstelt juwelen voor een aantal vaste juweliers en particulieren. Als particulier kan je op afspraak in haar atelier langskomen. Voor het ontwerpen van een nieuw juweel luistert zij aandachtig naar je wensen en voorkeuren zodat een ontwerp tot stand komt dat volledig bij jouw persoonlijkheid past.

Tijdens dit verkennend gesprek wordt ook het budget bepaald en eventueel meegebracht oud goud op kwaliteit getest. Handgemaakte juwelen hoeven immers niet perse duurder te zijn dan machine vervaardigde. Zeker in het geval van recuperatie van oud goud betaal je in feite enkel de maakkosten.

Juwelen Stephanie stelt jaarlijks haar atelier open voor bezoekers. Je kan tijdens deze demonstratiemiddag zien hoe sieraden worden vervaardigd. Bovendien worden tijdens deze demonstratie gedragen juwelen gratis professioneel gereinigd; een service die goudsmid Stephanie ook aanbiedt aan de directe familie van koppels die hun trouwringen bij haar hebben laten ontwerpen.

Heb je vragen over onze werkwijze of wens je een afspraak vast te leggen? Neem dan contact op via het nummer 0476 37 48 46 of zend een mail naar info@juwelenstephanie.be.