Droom je van een unieke trouwring, verlovingsring of halsketting, volledig ontworpen volgens je eigen smaak? Goudsmid Stephanie ontwerpt en creëert sieraden in geelgoud, witgoud en rosé goud in diverse stijlen en afwerking. Je kan er terecht voor ringen, kettingen, oorbellen, armbanden, sleutelhangers, asjuwelen en communiejuweeltjes voor kinderen.

In je creatie kunnen zowel diamant, edelstenen als parels verwerkt worden, terwijl het juweel eveneens naar wens gegraveerd kan worden. Welk type juweel je ook wenst, Juwelen Stephanie garandeert je een sieraad van kwaliteitsvol 18 karaats goud, heel persoonlijk maatwerk, en een perfecte afwerking.

Hebben je gouden juwelen nood aan herstelling, aanpassing of een professionele reiniging? Goudsmid Stephanie levert eveneens zorgvuldige herstelling en aanpassing van je gouden juwelen: vergroten en verkleinen van ringen, herstellen van schakels, verwijderen van schade en krassen, herzetten of vervangen van stenen en herknopen van parelkettingen. Na een professionele reiniging ziet je sieraad er weer als nieuw uit!

Heb je oude gouden juwelen geërfd die helemaal niet bij je persoonlijkheid en kledingstijl passen? Of bezit je sieraden met veel slijtage of in een verouderde stijl? Geen nood! Wanneer de juwelen uit 18 karaats goud vervaardigd zijn, smelt Juwelen Stephanie deze om en ontwerpt samen met jou een mooi, nieuw juweel. Ga je voor een juweel in hedendaagse stijl? Dan kan je  eventueel kiezen voor een creatie in witgoud of rosé goud in plaats van het courante geelgoud van oude juwelen.

Interesse in het creëren van een droomjuweel of heb je sieraden met nood aan herstelling? Contacteer Juwelen Stephanie via het nummer  0476 37 48 46 of zend een mailtje naar info@juwelenstephanie.be.